Automatisering af vvs-faget; helt sort eller det nye sort?

Kan du se dig selv fronte projekterne sammen med et hold, hvis mission er radikalt at ændre projekterings-gamet? Så tilbyder vi dig en stilling som fagprojektleder, hvor du sammen med dit hold af fagligt dygtige kollegaer leverer nogle rigtigt gode løsninger og en stærk kundeoplevelse.

Hos FLUX er vi ikke det mindste i tvivl om, at vejen frem er automatisering af en lang række processer i byggebranchen. Der findes et utal af arbejdsgange, der desværre går i arv i virksomhederne, som er baseret på gentagelser og hvor værdiskabelsen i det enkelte projekt derfor er minimal. Hjælp os med at gøre kål på unødigt rugbrødsmotorarbejde. Og sammen giver vi derved både os selv og byggebranchens interessenter mere overskud, tid og rum til at drive en god byggeproces med langt færre konflikter og mindre pres.

Med FLUX’s automatiserede processer kommer du til at tilbyde samarbejdspartnerne luft i tidsplanen og en oplevelse af fleksibilitet og mulighed for at lege med på deres ideer. Og vi får selv mulighed for at bruge mere tid på alt det sjove i vores egne projekter.

Som fagleder for VVS er du en kæmpe succes, når du:

  • Træder i den velkendte rolle som fag-projektleder og projekterende ingeniør. FLUX laver pt mange boligprojekter, da de byder på mange gentagelser, og derfor automatiseringspotentiale.
  • Men FLUX har aktuelt også et børnehave-projekt, erhvervsbyggerier og et femstjernet træ-hotel på Bornholm mm.
  • Får ideer til processer, der skal automatiseres. Fx tegningsgenerering, energiberegninger eller diagrammer. Du definerer og validerer inputsene og forklarer dine programmør-kollegaer, hvordan processerne ser ud.
  • Påvirker det eksterne netværk og bidrager til at sprede budskabet om/give oplevelsen af, at FLUX ikke er helt som de andre ingeniørrådgivere.
  • Hjælper med at tage ”de gamle dyder”, som kommunikation, projektledelse og projektering med ind i vores fælles projekter og efterfølgende kan se, at du har være med til at forme den måde vi arbejder på.

Af muligheder for udviklingen i rollen på den korte og lange bane kan vi nævne skitserende rådgivning, egne kunderelationer og muligheden for at blive product owner på et automatiseringsprodukt.

Du er i dag:

En generalist med rødder i VVS/HVAC-faget. Du har arbejdet som rådgiver i mere end 5 år og er nysgerrig på udviklings- og automatiseringspotentialet i branchen. Fag- og/eller projektledelse er ikke nyt for dig og du har erfaring i at tidsstyre og planlægge et projekt. Hvis humoren (men ikke humøret) er sort er der også en god sandsynlighed for, at du passer godt ind i teamet.

FLUX er…

…en pionervirksomhed i byggebranchen. Vi er et programmerings- og installationsingeniørfirma (VVS og El), som lagde stærkt fra land i starten af 2020 og i dag tæller 10 entusiastiske nørder og passionerede teknikrådgivere. Derudover får du en række programmørkollegaer, der for nuværende er ansat på konsulentkontrakter. Visionen er at blive kvalitetsingeniører og softwareudviklere, arkitekternes foretrukne samarbejdspartner og blandt Danmarks bedste på kvaliteten i de enkelte faser.

Har du lyst til at være med til at ændre branchen til det bedre?

Så tøv ikke med at tage kontakt til vores samarbejdspartner, der driver rekrutteringsprocessen – mind. Tag fat i Anne Andersen for at høre nærmere til stillingen eller send din ansøgning og cv.

Hvad er næste skridt?

Ønsker du mere information om jobbet – eller vil du gerne sende en ansøgning?

Hvad er næste skridt?

Ønsker du mere information om jobbet – eller vil du gerne sende en ansøgning?